Úvod Média Tiskové zprávy Archiv TZ Tiskové zprávy 2008

Zákazníci jsou spokojeni

19. listopad 2008

Královéhradecká provozní, a.s. (tisková zpráva, 18.11.2008)

V minulých měsících proběhl průzkum spokojenosti zákazníků společnosti Královéhradecká provozní, a.s., společnosti zajišťující služby v oblasti vodárenství v královéhradeckém regionu. Byl to již pátý průzkum v pořadí prováděný v celé skupině Veolia Voda Česká republika a měl za cíl zjistit, jak se úroveň spokojenosti zákazníků vyvíjí v čase. Dotazování bylo opět zaměřeno na 3 cílové skupiny, a to individuální zákazníci,  správci bytových domů a firmy.

Průzkum, který provedla společnost Ipsos Tambor, ukázal, že zákazníci jsou spokojeni či velmi spokojeni s poskytovanými službami. Zároveň z průzkumu vyplynulo, že stoupá počet zákazníků, kteří dávají přednost vodě z kohoutku před vodou balenou. Již tradičně z průzkumu také vyplynulo, že se odběratelé nejvíce zajímají o kvalitu dodávané vody, o její cenu a že si přejí o ní být informováni. Způsob komunikace těchto informací, který zákazníkům nejvíce vyhovuje, je tištěný materiál – zákaznický časopis, letáky, brožury.

V královéhradeckém regionu průzkum nově ukázal, že zákazníci vnímají značku Veolia Voda  také jako partnera, který se aktivně podílí na podpoře kulturního, společenského a sociálního života v kraji.